Snažilky ..nejde to tak co dal
2 posters
Strana 1 z 1
Snažilky ..nejde to tak co dal
s přítelem se snazíme o mimi uz pres rok sme ve stadiu kdy uz na to oba si tak 3 mesice ustavicne nemyslime dokonce sem zacala brat i vitaminky calybrum ktery mi doporucili dalsi snazilky jenze sem po nich zacinala vyrazne pribirat a to sem nemohla vydrzet navic mi po nich bylo i nevolno takze ted sem zas bez prasku pokazdy uz ze zvyku zvedam nozky do stropu dle stareho receptu na mimi ale stale nic přítel je z toho uz moc smutnej jelikoz ma cukrovku a boji se ze to bude jeho neschopnost a dusledek jeho onemocneni ale tomu ja neverim tak mi prosim snazilky napiste cokoli uvitam jakoukoli radu dekuju
Jolca20- Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 18. 08. 09
Re: Snažilky ..nejde to tak co dal
Ahojky mně doktor doporučil vitaminy Femibion 800,pry ma nejlepší složení.Tak zkus třeba ty jestli nebudou lepší,taky doporučujou uživat zinek,selen je to na vyvoj buňek.To tam asi všecno bude v těch vitaminech.ahojky
amalka- Anonymní
pomooc
Ahojky asi pul roku se snažíme o druhé miminko a nedaří se :-( jedno dítě spolu už máme a to se povedlo na poprvé od porodu uběhli tři roky..a ted chceme druhé mmi a nedaří se..vypočítávam si plodný dny,dělam svíčku v posteli :-) a nic..už opravdu jsem z toho smutná..a nějakym vitamínum nevěřim..poradtě
Štěpkus- Anonymní
Re: Snažilky ..nejde to tak co dal
Já jsem nemohla otěhotnět rok a dva měsíce.Dnes už jsem v 6. týdnu a jak se to povedlo?V červnu jsem začla zase užívat antikoncepci abych si posunula menses, protože jsem odjížděla na dovolenou a chtěla se tam samozřejmě koupat.Tabletky jsem brala dva měsíce( dvě platíčka ).Po dobrání jsem měla trochu výčitky, že jsem si to snažení o miminko trochu zkazila, ale čekalo mě pak velké překvapení.Po tabletkách jsem měla menses normálně jednou, ale další menstruace se pak už nedostavila.Lékař mě pak potvrdil, že jsem těhotná.Nevím, jestli to antikoncepce nějak ovlivnila, ale možná na tom něco bude.Zkuste to a uvidíte
iveta- Anonymní
Vysněné miminko
My s partnerem se snažíme o miminko už asi přes rok a stále to nejde, dávám to za vinu antikoncepci kterou jsem brala skoro 10 let.. V lékárně mi na podporu početí doporučili Fertility Blend, hodně mě zaujala jejich klinická studie (http://www.fertilityblend.cz/klinicka-studie/ ). S přítelem ho bereme oba a doufáme v zázrak
milada.weiss- Poeet p?íspivku : 1
Registration date : 18. 06. 14
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: